GUSTAV

Tilaustyönä Gustav Kitchen & Bar:n kalusteet on toteutettu suunnittelutoimiston piirustusten mukaisesti.

Toteutuksessa tärkeää oli saavuttaa piirustusten luoma ajatus kalusteista. Ravintolakalusteiden toteutuksessa sain tuoda aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta hyötykäyttöön huomaamalla muutamia käytännön asioita ja muokkaamalla kalusteita toimiviksi päivittäisessä käytössä.

Suunnittelutoimiston kuvien mukaan toteutetut kalusteet. Materiaalien ja työtapojen suunnittelu, rakennekuvien piirtäminen, toteutus ja asennus. Avaimet käteen -periaatteella.

“Maakan asiakaslähtöinen asenne teki vaikutuksen, jossa yhteistyö sujui todella sujuvasti ja vaivatta. Oli rentouttavaa työskennellä ammattilaisen kanssa, joka hoiti hommat sovitusti ja työn laatu oli priimaa.”

– Juha Eskelinen

Mittatilauskaluste kahden istuttava baarituoli asiakkaan toiveiden mukaan. Uuden kalusteen suunnittelu ja toteutus.

Mittatilaustyö. Suunnittelutoimiston alustavien kuvien perusteella toteutetut hyllyt. Tiukan aikataulun edessä on osattava ratkaista valmistustavat ja materiaalivalinnat aikaa säästävällä tavalla. Tärkeää on silloin muistaa alkuperäinen idea ja olemassa oleva ympäristö.