Y_North

Käytettyjen kalusteiden kunnostus ja mittatilausratkaisut Y_North coworking -tilaan.

Y_Northin töissä pääsin käyttämään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Asiakkaalla oli selkeä tavoite, jota lähdin ratkaisemaan. Käytännössä koko kokonaisuuden hahmottaminen ja suunnittelu aina piirroksista materiaali vaihtoehtojen esittelyyn.

Käytettyjen tuolien uudelleen verhoilu asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelu ja toteutus aina kangasmalleista valmiiksi.

Käytettyjen ruokapöytien kunnostus. Vanhan pintakäsittelyn poisto, pohjatyöt ja uusi pintakäsittely.

Mittatilaus penkit. Olemassa oleville ruokapöydille tarvittiin niihin sopivat penkit. Suunnittelu ja toteutus toimivaksi kokonaisuudeksi.

Mittatilaustyö. Arkkitehtitoimiston suunnittelemaan porrastilaan sopivat kenkätelineet. Tärkeää oli, että telineet mukailevat tilan olemassa olevaa tunnelmaa. Materiaalina portaikossa käytetty vaneri luo yhtenäisen tunnelman. Avaimet käteen -paketissa suunnittelu, kuvat, materiaalivalinnat, pintakäsittely ja asennus.